Prislista
Taktil stimulering, Reflexologi
(Zonterapi) & Massage
Produkter & Tjänster
                                                         Vegagatan 19 | 891 33 ÖRNSKÖLDSVIK | Mob: 070-30 11 305

Cina´s Hälsocenter 
 

Jag heter Katarina Mohlin och är Diplomerad och Certifierad massageterapeut. Jag är även utbildad undersköterska och beröringspedagog samt har genomgått laserutbildning, zonterapi steg 1 (=fötter), samt mobilisering & manipuleringsteknik (ledbeh). 

Jag startade upp mitt företag i maj 2003. Friskvård har alltid legat mig varmt om hjärtat -så detta är det bästa jag har gjort. Jag driver företaget ensam.

Cina´s Hälsocenter tar Dig och dina upplevelser på stort allvar. Därför arbetar jag efter polcicyn: Kundens/Klientens känslor och upplevelser är alltid riktiga och sanna!

Min kundkrets består av både privatpersoner och företag. Jag är medlem och försäkrad i SFKM, Skandinaviska Förbundet för Komplementär Medicin.

Till Företag:

Jag vill gärna informera Er om min verksamhet eftersom dagens samhälle ser ut som det gör idag. Vi vet ju alla att det råder mycket stress, både på arbetet och hemma, vilket ofta ger biverkningar på sikt för var och en.

Hamnar vi inte i en utmattningsdepression, så drabbas man av utslitning/belastningsskador, som tyvärr är en stor del av sjukskrivningar idag, vilket kan vara en lång rehabilitering för att åter kunna komma tillbaka till vardagen & arbetslivet.

Det går att förebygga mycket genom kroppsvård.

Vår regering förstår vikten av detta, vilket gör att massage är avdragsgillt för våra arbetsgivare idag. Det är bevisat att genom olika former av massage har sjukskrivningarna minskat radikalt på arbetsplatser där personalen regelbundet får massage. Både i förebyggande och rehabiliterande syfte. (har även egen erfarenhet av detta)

Läs gärna mera om olika massageformer jag bedriver. Jag hoppas att detta kan vara av intresse för Er och Er personal.

Välkommen att höra av Er så kan vi säkert komma fram till en bra lösning som passar alla!

Cina´s Hälsocenter
Startsida
Kontakt