Prislista
Taktil stimulering, Reflexologi
(Zonterapi) & Massage
Produkter & Tjänster
                                                         Vegagatan 19 | 891 33 ÖRNSKÖLDSVIK | Mob: 070-30 11 305

Produkter & Tjänster


Produkter

Hos mig kan du köpa nagelprodukter från LCN
samt olika hälso- och naturprodukter. 

Jag har sortiment
av Sasco Aloe Vera produkter, samt Bella White tandblekning som håller sig 2-4 år. 
NYHET! Tandsmycken som kan hålla upp till 1 år. Kristall, rött & vitt guld.

Aloe Vera: 

Aloe Rub är en utomordentligt verksam muskelsalva som ger omedelbar effekt. Kombinationen av Aloe Vera med de verksamma ingredienserna (metylsalicylat, menthol och eukalyptusolja) gör att Aloe Rub snabbt penetrerar vävnaderna och verkar på djupet.
Aloe Rub finns även med en praktisk applikator som gör att du kan smörja dig effektivt, utan att få liniment på fingrarna. 100 ml tub och 500 ml klinikförpackning.


Aloelyptus fotcreme är en enastående skön salva med frisk doft av eukalyptus för trötta och ansträngda fötter. Aloelyptus innehållern Aloe Vera och karbamid, som mjukar upp valkar och förhårdnader och gör fötterna torra och fräscha.
100 ml tub och 500 ml klinikförpackning

Cina´s Hälsocenter
Startsida
Kontakt

Aloe Vera Jelly är den klassiska basprodukten. Motsvarar 100% Aloe Vera direkt från plantans blad. Mest berömd för sin fantastiska effekt på brännskador. Används vid alla typer av hudirritationer. En oumbärlig första hjälpen i vardagen.
100 ml tub och 500 ml klinikförpackning


Aloe Vera Juice är både ett kosttillskott och ett medel för utvärtes behandling. Invärtes tas den som ett naturligt tillskott för mag- och tarmfunktionen samt immunsystemet. Utvärtes används den i omslag på hudskador och sår. Den har även utbredd användning på hästar, hundar, katter och andra husdjur.
Finns i 500 ml, 1 liter och 2,5 liter.
 
Aloe Vera koncentrat 10:1 är en koncentrerad form av Aloe Vera juice. Lika effektiv som den vanliga juicen men har fördelar ur kostnads- och transportsynpunkt.
Finns i 250 ml - motsvarar 2,5 liter.


Aloe Vera tabletter är likvärdig Juicen i fast form. Tabletterna framställs ur frystorkad Aloe Vera för längre hållbarhet. Ett bra alternativ för resor. Finns i praktisk burk innehållande 100 tabletter.

Hygien & Hud

Aloe Vera Schampo är en mycket populär produkt som passar till alla hårtyper. Det har en ren och fräsch doft och är mycket drygt. Ger håret extra styrka. Bra också för hårbottnar med mjälleksem och psoriasis.
250 ml och 500 ml
Specialschampo är en mildare variant framtagen speciellt för behandlat hår.
250 ml.


Hårbalsam är ett riktigt krämigt balsam som ger tillbaka fukt och spänst till skadat och torrt hår. Lugnar ner spretigt och yvigt hår och gör det mycket lätt att kamma ut.
250 ml.


Body Lotion Supreme är en unik produkt som förenar Aloe Veras välgörande effekter med de återfuktande och mjukgörande egenskaperna hos en lotion. Den exceptionellt höga halten (90%) ren, certifierad Aloe Vera gör den speciellt lämplig för problemhy och som after sun lotion.
250 ml.

Tjänster

Unna dig att må bra! Jag erbjuder:

* Klassisk massage
* Avancerad massage 
* Beröringsmassage (Taktilstimulering) 
* Zonterapi
* Medicinsk laserbehandling
* Nagelvård 

Jag arbetar mycket med avancerad massage, där mobilisering, manipulering och triggerpunkter ingår. Folk kommer oftare när de har problem än för avslappning eftersom vi tyvärr har förmågan att vänta för länge med behandling. Har god erfarenhet av klienter som varit sjukskriven länge och inte upplevt förbättring trots bl:a sjukgymnastik. Arbetar även mycket med taktilstimulering, berörinsmassage, vilket är jättebra för den inre stressen som bl:a orsakar värk, utmattning mm...

Medicinsk laser:

Den lasertyp jag använder mig av är GaAs Lasern (904 nm, infrarött osynligt ljus)
Den är främst avsedd för muskler, leder, ligament, inflammationer, idrottsskador, whiplash mm...

Laserljusbehandling är mycket bra för att stimulera till ökad energi till cellerna samt borttransport av slaggprodukter från cellerna. Det blir snabbare effekt på behandlingar om man kompletterar med laser. Detta är en helt ofarlig behandling, man kan aldrig överdosera eftersom det är en medicinsk laser. Den är helt suverän vid inflamationer och muskelvärk, t:ex tennis & golfarmbåge, knä, fot, höft & axelleder mm...

Laser ger bl:a:

* Förbättrat immunförsvar
* Ökad blodcirkulation
* Inflammation och infektionshämmande
* Smärtstillande
* Ökad livskvalitet
* Total avslappning m.m….